“Hva er siste pris?”

Alle som allerede har en gang solgt en bil skal ha blitt konfrontert med dette settet som kan en møte i alle mulige varianter:

 

"Hva er siste pris?" eller noen ganger formell "Hvor langt vil du gå ned?"

 

Vanligvis er det den andre setningen som snakkes av det motsatte på telefonen rett etter "Hvis / det / den bilen der fortsatt?"

 

Jeg tror det er en fornærmelse, fordi skuespill er min forståelse gjensidig nærmer seg en måte uforenlig pris. Hvis jeg et tilbud med tillegg VB bruke, så dette er min første tilbudet, uavhengig av om jeg einrechne et rom for forhandlinger eller ikke. Ellers ville jeg ha fast pris skrevet og selv da det ville være en fornærmelse, like etter "den siste prisen" å spørre. Det så mitt tilbud er rett og slett anses som ugyldig irriterer meg helt. Jeg forventer minst en konkret mottilbud fra kjøperen!

 

Ja, kan være at de første verdens problemer, men denne uvanen tar så tilsynelatende rundt. Denne morgenen fikk jeg forespørsel via SMS, som eBay Classifieds TILBUDT iPhone er min siste pris med en. Min standard svar var at jeg allerede har nevnt prisen i annonsen. var svaret "men VB",

 

Hvordan takler slike overgrep ikke? Eller du forsvarte dette som en kjøper selv å presse for penger?Like this post? Please share to your friends: